"De weerelt is een speeltoneel; elck speelt zyn rol en krijght zyn deel."

Joost van den Vondel

't Speeltoneel presenteert 'Knecht van twee meesters'

Gepubliceerd op 08-04-2019 om 07:26

’t Speeltoneel 1 speelt Knecht van twee meesters op vrijdag 21 juni 20.00, zaterdag 22 juni 15.00 en zaterdag 22 juni 20.00.

Klik hier om te reserveren

't Speeltoneel presenteert 'Een schimmige situatie"

Gepubliceerd op 17-11-2018 om 19:52

‘t Speeltoneel groep 4 presenteert “Een schimmige situatie”. De spannende komedie vol hedendaagse humor is op 15, 16 en 17 maart in het Parochiehuis te Pijnacker te bewonderen.

De bodem van het familiefortuin komt in zicht, graaf Drakensteyn probeert in een wanhopige poging gasten naar zijn hotel te lokken. Samen met zijn butler bedenkt hij een snode list, in zijn hotel zou namelijk een spook ronddwalen. Dit schokkende nieuws gaat als een lopend vuurtje en binnen de kortste keren is het hotel helemaal volgeboekt.

Een paragnost met een voorliefde voor spoken en Tia Maria. Een vergeten filmster en haar personal assistent die wanhopig opzoek zijn naar een carrièreboost, en een koppel dat krampachtig probeert de liefde terug te vinden.

Wat begon als een leugentje om bestwil eindigt in een schimmige situatie. Want wat zijn die vreemde geluiden ‘s nachts? Waarom bewegen de schilderijen? En wat is dat toch met Tinder?

Klik hier om te reserveren

't Speeltoneel 3 speelt ‘Sorry dat het me spijt’.

Gepubliceerd op 19-09-2018 om 06:22

Komende 9, 10 en 11 november speelt groep 3 van ‘t Speeltoneel een nieuwe productie genaamd: ‘Sorry dat het me spijt’. De voorstelling gaat over de ongemakkelijke scholier Erik Schipper die van zijn psycholoog brieven aan zichzelf moet schrijven. Erik heeft een doorsnee tienerleven met alle problemen die daarbij horen en hij is verliefd op Sophie Westerhof, alleen dat durft hij natuurlijk niet aan haar te vertellen. Het verhaal neemt een rare wending als Mike Westerhof, de broer van Sophie, zelfmoord pleegt en geen afscheidsbrief achterlaat voor zijn familie. Hij heeft alleen een brief met de aanhef ‘’Beste Erik schipper’’ bij zich. De familie van Mike vindt het nogal raar dat hij niks heeft achtergelaten, behalve een brief die aan Erik gericht lijkt te zijn. Waren Mike en Erik bevriend? En als ze bevriend waren, waarom wist dan niemand daar vanaf?

Klik hier om te reserveren

't Speeltoneel speelt 'Network'

Gepubliceerd op 08-04-2018 om 16:34

Door steeds minder tv-kijkers is de strijd om kijkcijfers moordend geworden. Ward van Dijk, de nieuwslezer van Net 7 maakt hier ook de gevolgen van mee als hij vervangen dreigt te worden. Wanneer hij op live televisie belooft zelfmoord te plegen tijdens zijn laatste show, gaan de kijkcijfers plots omhoog.

U kunt meekijken in de studio hoe de instabiele man wordt uitgebuit door Net 7. Binnen het netwerk wordt geprotesteerd, maar er zijn ook collega's die een kans zien om te profiteren. Dit leidt tot een machtsspel, overspel en absurde situaties. Groep 2 van het 't Speeltoneel zal 'Network' gaan spelen op: vrijdag 8 juni om 20.00, zaterdag 9 juni om 20.00 en zondag 10 juni om 15.00 in het Parochiehuis te Pijnacker.

Klik hier om te reserveren

't Speeltoneel presenteert 'Together Forever'

Gepubliceerd op 30-11-2017 om 20:31

In het weekend van 16, 17 en 18 maart zal groep 1 van 't Speeltoneel met gepaste trots Together Forever spelen. In deze Satire met serieuze ondertoon, geregisseerd door Danny Segijn, zien wij hoe een onschuldig idee uitgroeide tot media imperium met alle gevolgen van dien. Houd de Facebookpagina in de gaten voor meer informatie over dit intrigerende stuk en reserveer nu uw kaarten!