"De weerelt is een speeltoneel; elck speelt zyn rol en krijght zyn deel."

Joost van den Vondel

Kom ook bij 't Speeltoneel Groep 5!

Gepubliceerd: zaterdag 10 oktober 2020 14:55

't Speeltoneel staat altijd open voor nieuwe creatieve leden. Met leden tussen de 9 en 12 jaar oud, is groep 5 de ideale start van iemands 'Speeltoneelcarrière'. 

Hier leer je de basisbeginselen van het toneelspelen. Tegelijkertijd is groep 5 de grote Speeltoneelspeeltuin, waar de jongste leden ongestoord hun energie en fantasie kwijt kunnen en leren om te zetten in creativiteit. 

Groep 5 leert de beginselen van het inleven in gevoelens en emoties. Wat wel en niet belangrijk is tijdens een scène voor publiek. En hoe je een begin, midden en einde creëert aan zowel scènes en stukken. Verder zijn ze vooral bezig met spelenderwijs stukjes en karakters te maken om te zien hoe dat er uit komt te zien. Bij groep 5 is veel nog gewoon proberen; bijna alles mag. Daarbij komt wel meteen een ander belangrijk speerpunt van groep 5; de concentratie.

In groep 5 is nog plek voor nieuwe leden! Ben jij of ken jij een enthousiaste toneelspeler in de dop, tussen de 9 en 12 jaar oud? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Groep 5 staat onder regie van Pieter Perrels en Serina van der Meer. Klik hier voor meer informatie over groep 5.

Groep 5 van seizoen 2019-2020